Προσφορά YOTUEL Breath Spray 15ml

YOTUEL Breath Spray 15ml

8426181973599

Σπρέι για την καταπολέμηση της δυσάρεστης αναπνοής.

-35%

5,49 €

3,57 €3.57

Κερδίζετε 1,92 €

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το σπρέι YOTUEL Breath Spray 15ml βοηθά, απο τον πρώτο ψεκασμό, στην αντιμετώπιση της δυσάρεστης αναπνοής.

Περιλαμβάνει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια τα οποία με φυσικό τρόπο και αποτελεσματικά εξαλείφουν τη δυσάρεστη αναπνοή.

Περιέχει ξυλιτόλη για καλυτερη στοματική υγιεινή.

Με δροσερή γεύση μέντας.

Χωρίς ζάχαρη.

Χωρίς χημικές αντισηπτικές ουσίες.

Χωρίς οινόπνευμα

  • Μορφή προϊόντος: σπρέυ
  • Ανάγκη για: κακοσμία στόματος
  • Κατηγορία Προϊόντος: στοματική υγιεινή

To ilovepharmacy.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας από 39€ και πάνω. Σε παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 2,60€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φαρμακείο μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο φαρμακείο για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που την υποβάλλατε)

Αν υπάρξει έλλειψη κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας θα σας καλέσουμε άμεσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Αν υπάρξουν περιπτώσεις καθυστέρησης από απρόβλεπτους παράγοντες (όπως π.χ. η κίνηση στους δρόμους της πόλης, κάποια ατυχήματα κλπ.) θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα email και sms.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε ως ώρα 13:00 διεκπεραιώνονται από εμάς αυθημερόν, ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέσα.

Σε περιοχές εντός Αθήνας και των προαστίων της η παραγγελία θα είναι κοντά σας τη Δευτέρα εφόσον παραγγείλετε Παρασκευή μέχρι ώρα 13.00.
Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο χρειάζονται μια εργάσιμη ημέρα επεξεργασία και θα είναι κοντά σας την Τρίτη.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αξιολογήσεις Πελατών