• -35%
UNISEPT Mouthwash 250ml

UNISEPT Mouthwash 250ml

5205152002338
0 Reviews
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
7,20 € -35% 11,08 €
1-3 ημέρες

UNISEPT Mouthwash, στοματικό διάλυμα με αντιμικροβιακή, καθαριστική, επουλωτική, ανακουφιστική δράση. Χωρίς οινόπνευμα.

 

Το UNISEPT Mouthwash 250ml είναι μοναδικά σχεδιασμένο καθημερινό στοματικό διάλυμα, το οποίο χάρη στο ενεργό οξυγόνο προσφέρει πολλαπλή δράση:αντιμικροβιακή, καθαριστική, επουλωτική, ανακουφιστική και συμβάλει με τον τρόπο αυτό στην καθημερινή υγιεινή φροντίδα & την αντισηπτική προστασία του στόματος ενώ παράλληλα επουλώνει και ανακουφίζει από τον πόνο που μπορεί να προκαλέσουν άφθες, έλκη & πληγές της στοματικής κοιλότητας οποιασδήποτε αιτιολογίας.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: • Αντιμικροβιακή προστασία, ανακούφιση του πόνου και επιτάχυνση της επούλωσης τραυμάτων και πληγών της στοματικής κοιλότητας που οφείλονται σε: -Οδοντιατρικές επεμβάσεις -Ορθοδοντικές εφαρμογές -Τεχνητές οδοντοστοιχίες -Άφθες (αφθώδης στοματίτιδα) -Ουλίτιδες. • Ειδικό προϊόν για την ουλίτιδα της εγκυμοσύνης Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες • Aντιμετώπιση της κακοσμίας σε συνδυασμό με τα ειδικά προϊόντα EXODOR • Αντιμετώπιση της ξηροστομίας σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων UNIMOIST Με ενεργό οξυγόνο (υπεροξείδιο του καρβαμιδίου 4,3%). Χωρίς την παρουσία οινοπνεύματος.

Οδηγίες Χρήσης: Ποσότητα 10ml UNISEPT MOUTHWASH χρησιμοποιείται αδιάλυτη με τη βοήθεια του δοσομετρικού πώματος & περιδινείται εντός του στόματος για 1’ λεπτό. Χρησιμοποιείτε το προϊόν θεραπευτικά 4 φορές ημερησίως , και 1-2 φορές για καθημερινή χρήση.

Μορφή προϊόντος
Υγρό-Fluid
Discount
35%
No reviews

Συνήθως αγοράστηκαν μαζί:

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών