• -23%
ΑTHOMER Spray 100ml

ΑTHOMER Spray 100ml

5200363850716
Άμεση Παραλαβή - Παράδοση 1-3 ημέρες
7,62 € -23% 9,90 €
1-3 ημέρες

Στείρο υπέρτονο θαλασσινό νερό για ρινικό καθαρισμό

 

ΑTHOMER Spray

Για τον καθαρισμό και την αποσυμφόρηση των ρινικών κοιλοτήτων

για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών

Το Athomer υπέρτονο Spray στείρο υπέρτονο θαλασσινό νερό περιεκτικότητας 2,5% σε χλωριούχο νάτριο είναι η φυσική απάντηση για τον καθαρισμό, την απόφραξη και την ολική εξυγίανση των ρινικών κοιλοτήτων. Ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για όλους όσους υποφέρουν από χρόνιες αλλεργίες, μολύνσεις και ιώσεις του ανωτέρου αναπνευστικού ή από προβλήματα εθισμού κλπ. που προκαλούνται από την παρατεταμένη χρήση διαφόρων αποσυμφορητικών φαρμάκων.

Η χρήση του Athomer υπέρτονου Spray προστατεύει αποτελεσματικά εμποδίζοντας την ανάπτυξη ρινίτιδας, βρογχίτιδας, φαρυγγίτιδας, ωτίτιδας, πνευμονοπάθειας και άλλων αναπνευστικών προβλημάτων και ωτορινολαρυγγολογικών μολύνσεων.

Το Athomer υπέρτονο Spray αποτελεί την πιο αποτελεσματική βοήθεια για την απομάκρυνση της δυσάρεστης βλέννας από το ρινικό διάφραγμα, η οποία αποτελεί βασικό κίνδυνο για δημιουργία φλεγμονών και μολύνσεων, χωρίς να προκαλεί ξήρανση του βλεννογόνου και αλλοίωση της γεύσης.

Το Athomer υπέρτονο Spray προκαλεί ένα φυσιολογικό οσμωτικό αποτέλεσμα και ενδείκνυται για:
• προληπτική και θεραπευτική αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας
• ρινίτιδα
• άλλες Ω.Ρ.Λ. παθήσεις

Στείρο υπέρτονο θαλασσινό νερό περιεκτικότητας 2,5% σε χλωριούχο νάτριο. Πλούσιο σε άλατα και ιχνοστοιχεία της θάλασσας, όπως χλώριο, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, νάτριο κ.α.

Το Athomer υπέρτονο Spray λόγω του ειδικού ψεκαστήρα είναι εύκολο στη χρήση. Δεν τραυματίζει τη ρινική κοιλότητα. Δεν προκαλεί ερεθισμό ή αλλοίωση του ρινικού βλεννογόνου. 

100% Φυσικό θαλασσινό νερό

Οδηγίες Χρήσης: Ένας με τρεις ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι έως τρεις φορές την ημέρα. Για ενήλικες και παιδιά 6+ ετών. 

Μορφή προϊόντος
Σπρέυ
Κατηγορία Προϊόντος
Μητέρα & Παιδί

Δείτε 12 προϊόντα ακόμα

Προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών